В Івано-Франківській області від коронавірусу помер місцевий лікар.

Про скорботну новину розповів головний санітарний лікар Прикарпаття Руслан Савчук під час брифінг.

Повідомляється, що медичний працівник однієї з поліклінік Івано-Франківська помер в результаті захворювання COVID-19. Він надавав консультативно-медичну допомогу до моменту інфікування. Про особистість і вузької спеціалізації лікаря інформація відсутня.

Крім цього, Руслан Савчук повідомив про статистику захворюваності на Прикарпатті. За минулу добу було підтверджено 226 нових випадків зараження. Найвищий показник захворюваності спостерігається у Надвірнянському та Коломийському районах, а також у місті Івано-Франківськ.

Головний санітарний лікар зазначив, що за перші 2 тижні 2021 року в області збільшилася захворюваність приблизно на 30%. Подібна тенденція зберігається і на цьому тижні.

Популярні новини зараз
Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що в Івано-Франківську проводитимуть трансплантацію органів. Центральна клінічна міська клінічна лікарня Івано-Франківська отримала ліцензію для проведення трансплантації органів і вже готова до них приступити.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Прикарпатті жителі села з негативом ставляться до лікаря в медичній масці і захисному костюмі.

Також Знай.иа писав, що франківчан обурили подвійні стандарти локдауну: горілку можна, а іграшки - під забороною.