Маленький хлопчик практично половину життя провів у лікарні і досі не мпожет вийти на вулицю. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Таблеточки" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленький Максим вже довгий час перебуває в лікарні. За весь цей час він пережив два роки хіміотерапії, недовгу виписку, рецедив, операцію і новий курс хіміотерапії, крім того лікарі прогнозують, що хлопчикові знадобитися трансплантація кісткового мозку, проте поки вони чекають результати аналізів.

Читайте Знай в Google News!

Всі 2,5 роки лікування хлопчик знаходиться в ізоляції і постійно проводить дезінфекцію. Йому не можна знаходиться в людних місцях, необхідне посилене прибирання і навіть проста гігієна перетворилася в дуже складну процедуру.

"Все треба обробляти, все повинно бути стерильним. Наприклад, після кожного прийому їжі потрібно спеціально обробляти рот, щоб не було ранок, тому що слизова дуже страждає від хімії" - розповів батько хлопчика Сергій.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Максим, фото Катерина Лащикова: Facebook Таблеточки

Максим дуже хоче пограти з іншими дітьми, але знає, що йому не можна цього робити. Навіть під час невеликої виписки він виходив на вулицю лише в масці і тримався подалі від інших людей.

Батько хлопчика щосили намагається наповнити його життя позитивом.

"Він дуже любить динозаврів.У нас їх дуже багато, дві кімнати цих динозаврів. Ось купив аерохокей. Це таке щастя для нього, граємо тут цілими днями" - додав Сергій.

Зараз для Максима головне одужати, адже у нього великі плани на майбутнє — він мріє стати лікарем.

повідомлення фонду Таблеточки: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у юного сироти відмовляють нирки, потрібна термінова операція

Як повідомляє портал "Знай.uа" маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку

Також "Знай.uа" писав, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок