Маленькій українці потрібна допомога для перемоги над важкою хворобою. Про це розповіли на сторінці "Зварич Вероніка. Дати шанс на життя" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 14-річна Юлія Скорик страждає від страшного генетичного захворювання — прогресуючого, сімейного внутрішньо-печінкового холестазу — синдрому Клейтон-Юберга.

Єдине, що може врятувати дівчинку це курс лікування і трансплантація печінки, яку необхідно зробити в найкоротші терміни.

Дівчинку готові прийняти в клініці Бельгії і провести операцію з трансплантації, однак медикам для цього потрібна повна передоплата в розмірі 150 тисяч євро і для батьків дівчинки ця сума непідйомна.

Сім'я вже втратила старшого сина через це захворювання і всіма силами намагається врятувати дочку. Тому батьки Юлі молять небайдужих людей про допомогу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Кошти потрібно зібрати до 1 вересня. Частина грошей вже зібрана, проте сім'ї дівчинки все ще необхідна сума вище 100 тисяч євро.

Geplaatst door Зварич Вероніка. Дати шанс на життя op Zaterdag 15 augustus 2020

"Дівчинка, дорога, молимо Бога, щоб продовжив твоє життя і ми встигли зібрати тобі кошти на операцію, ми благаємо людей з усієї земної кулі допомогти тобі фінансово або інформаційно... Тут кожна копійка або репост безцінні!!!! Ми просимо тебе, рідна, тримайся" - написали в повідомленні.

повідомлення про хворобу Скорик Юлії: Facebook Зварич Вероніка. Дати шанс на життя

Нагадаємо, раніше у юного сироти відмовляють нирки, потрібна термінова операція

Як повідомляє портал "Знай.uа" маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку

Також "Знай.uа" писав, що маленьке янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок