Новонародженій українці терміново потрібна допомога для перемоги над страшною хворобою. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленькій Кірі лікарі поставили невтішний діагноз — прогресуюча гідроенцефалія. Це захворювання призводить до накопичення церебральної рідини в шлунковій системі мозку, що несе небезпеку для життя дівчинки.

Читайте Знай в Google News!

Єдиним шансом на порятунок для Кіри є невідкладна нейрохірургічна операція. Сама операція безкоштовна, проте витратні матеріали коштують досить дорого і мама дівчинки не має коштів на їх придбання.

"Необхідні дорогі витратні матеріали і сама шунтуюча система на суму 30 000 грн для звичайної мами, яка з самого народження бореться за дочку така сума непідйомна."- сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У зв'язку з цим в організації звернулися за допомогою до всіх небайдужих людей з проханням врятувати життя дівчинки і дати їй шанс на повноцінне майбутнє.

"Віримо, що добро поруч і кожен з нас може стати найголовнішою людиною в житті маленької Кіри!"- додали в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У юного сироти відмовляють нирки, потрібна термінова операція- " Допоможіть врятувати Юру"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку: "Врятуйте Аріночку"

Також "Знай.uа" писав, що Маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок: "Врятуйте нашого Іванка"