Волонтери допомогли маленькому українцю протистояти страшному захворюванню. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у маленького Діми виявили рідкісну патологію головного мозку через яку йому потрібний ряд складних операцій. Завдяки небайдужим людям рідні хлопчика змогли зібрати необхідну суму і сплатити хірургічне втручання.

"Завдяки вашій небайдужості Діма пережив дві складних дорогих операції, особливо переживали за останню основну операцію, але, на щастя Дімочка об'єднав навколо себе дивних людей і завдяки Лазерхауз мрія всього життя дитини стала реальністю - операція пройшла успішно!" - вказали в повідомленні.

Діма, фото: Facebook Мама і немовля

Медики дають хороші прогнози і задоволені результатом операції. Зараз Діма проходить реабілітацію після операції і дивиться мультфільми на планшеті, який йому подарували небайдужі люди.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Особлива подяка чуйному серцю, яке втілило в життя ще одну "секретну" мрію Дмитрика про недоступний йому гаджет. Тому низький (уклін — ред.) нашим благодійникам і кожному, хто перейнявся і йшов разом з нами до перемоги!" - додали в повідомленні.

На жаль, хлопчик зіткнувся з хворобою сам на сам, оскільки його мама пішла з життя за час лікування сина.

Повідомлення про Діму, скріншот: Facebook Мама і немовля

Нагадаємо, що у новонародженої українки пухне голова, потрібна термінова операція.

Як повідомляв портал "Знай.uа" маленька українка бореться з раком, прийомна мама благає про допомогу.

Також, "Знай.uа" писав, що маленький франківчанин прикутий до ліжка, батьки благають про допомогу.