Новонародженій українці потрібна термінова операція на головному мозку. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленька Алісочка народилася здоровою і лікарі відправили сім'ю додому. Однак вдома дівчинці різко стало погано і її стан поступово погіршується.

Після обстеження в лікарні медики визначили, що Алисочці необхідно провести термінову операцію на головному мозку.

За словами лікарів, дівчинку можна повернути в нормальний стан, головне вчасно надати допомогу. Вартість витратних матеріалів для операції становить 28 тисяч гривень. Однак родина Аліси не може зібрати цю суму і знаходиться ів розпачі через це.

Дівчинка Аліса, фото: Facebook Мама і немовля

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У зв'язку з цим, в організації звернулися за допомогою до небайдужих людей з метою зібрати кошти для порятунку дівчинки.

"В ситуації з Алісою зараз головне вчасно допомогти її мозку і дівчинка буде як раніше веселою і щасливою дівчинкою! Все подальше життя лялечки залежить від матеріальної можливості." - написали в повідомленні.

До публікації також додали реквізити, за допомогою яких кожен бажаючий може допомогти маленькій Алісі отримати шанс на повноцінне життя.

Повідомлення організації

Нагадаємо, що трирічний Анрі бореться зі страшною хворобою. Два тижні тому у хлопчика захворіла нога. Після обстеження лікарі поставили діагноз – гострий лімфобластний лейкоз. Показники крові були критичними, тому малюкові зробили переливання. Поки Анрі знаходиться в Харківській дитячій лікарні №16. Малюка терміново треба перевезти в клініку Туреччини, доки його стан не погіршився.

Як повідомляв портал "Знай.uа" маленька Алінка народилася з порушеннями зору і не може бачити навколишній світ. Для того, щоб дівчинка могла бачити їй потрібна термінова операція. Медики дають позитивні прогнози. За їх словами, якщо вчасно втрутитися, дівчинка отримає шанс на повноцінне життя.

Також, "Знай.uа" писав, що в Дніпрі круглий сирота Іванко терміново потребує допомоги небайдужих городян – він вже більше півроку бореться з кількома захворюваннями.