Маленькій українці необхідна складна операція для можливості повноцінно розвиватися. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у новонародженої Віки виявили крововилив у мозок, який спровокував прогресуючу оклюзійну постгеморагічну гідроцефалію.

Для порятунку дівчинки необхідно провести термінову нейрохирургічну операцію.

"У таких крихіток головним фактором є вчасно допомогти і прооперувати! Далі такі малюки повноцінно розвиваються і мають звичайне дитинство." - написали в повідомленні.

Вика, фото: Facebook Мама і немовля

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Для дівчинки необхідно придбати резервуар Омайя. Його вартість разом з витратними матеріалами для операції, становить 15 000 гривень.

Сім'я дівчинки не може знайти цю суму в короткі терміни, тому вони змушені просити про допомогу небайдужих людей.

"Сума не така велика, але терміново сім'я їх не може знайти, але що не можливо одному, то можна подолати разом і подарувати надію маленькому життю, яке щойно народившись змушене боротися!" - додали в повідомленні організації.

До повідомлення також додали реквізити за яким кожен бажаючий може пожертвувати кошти і допомогти новонародженої українці здобути шанс на повноцінне життя.

Повідомлення про хворобу дівчинки, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що Українці терміново необхідна операція на мозку. Маленька дівчинка на ім'я Ліза в даний момент знаходиться в лікарні. Вона страждає від важкої хвороби і їй необхідна термінова операція на мозку. Від цієї операції залежить те, як буде розвиватися дитина.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Тернопільщині молода людина бореться за здоров'я і життя. Боротьба почалася три роки тому, коли у Ігоря Собчука відмовили нирки. Спочатку його поклали в одну з київських лікарень в реанімаційне відділення. Після цього хлопця відправили на Тернопільщину для проходження гемодіалізу.

Також, "Знай.uа" писав, що маленький Артем потребує допомоги небайдужих українців. Хлопчик страждає від пухлини в головному мозку. Медики виявили захворювання після того, як вісім місяців тому батьки хлопчика поскаржилися на ослаблі руки і ноги дитини.