Сім'я пенсіонерів на Прикарпаття просить допомоги у боротьбі з недугою. Про це розповіли у сюжеті телеканалу "НТК".

Сім'я Панькевичів з села Хлібчин Снятинського району раніше вже зверталася за допомогою до небайдужих людей. Тоді, завдяки добрим серцям їм вдалося зібрати кошти на відновлення зруйнованого будинку.

Любов Панькевич вдячна всім, хто допоміг її сім'ї і їй досить ніяково просити про допомогу знову, проте у неї немає іншого виходу. Нещодавно у жінки відірвався тромб і їй терміново потрібна операція з видалення вен на ногах.

Єдиний дохід родини це мінімальна пенсія чоловіка, тому жінка змушена просити допомоги.

"Немає таких коштів, оскільки у чоловіка 1500 гривень пенсії, він інвалід другої групи і був онкохворим… Дуже у мене нога болить, я була в лікарні, лікар сказав, що потрібно робити операцію — видаляти вени. У мене немає ніяких коштів, прошу у людей допомоги… у мене ще катаракта очей, але я не прошу, я не піду на цю операцію. Я прошу допомоги, щоб мені зробили операцію на ці вени" - сказала Любов Панькевич.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що малюк з Чернівців відчайдушно бореться з раком, пів життя по лікарнях.

Як повідомляв портал "Знай.uа" маленький львів'янин з раком крові вперто бореться за життя.

Також, "Знай.uа" писав, що в елітному пологовому будинку Києва прооперували кинуту дівчинку.