Маленькій українці терміново необхідна складна операція. Про це розповіли на сторінці "Всеукраїнська благодійна організація Мама і немовля"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленька Олівія с змушена з народження боротися за життя з важким захворюванням. Дівчинка в лікарні вже рік і за цей час перенесла безліч різних процедур.

В даний момент у дівчинки з'явився шанс остаточно перемогти недугу - це складна нейрохірургічна операція, після якої Малятко отримає шанс на повноцінне майбутнє.

"Підтримуємо і знаємо Олівію з пологового будинку і бачимо як дівчинка тримається за життя! Вона подає щодня приклад, який не кожен дорослий витримає. До цієї операції організм готувався довгий час."- сказано в повідомленні.

Олівія, фото: Facebook Всеукраїнська благодійна організація

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Вартість витратних матеріалів до операції становить 30 тисяч гривень, однак за рік у лікарні сім'я дівчинки фінансово виснажена, тому її батьки змушені звернутися за допомогою.

В організації подякували всім небайдужим людям, які довгий час допомагали Олівії в лікуванні і звернулися із закликом допомогти малятку, адже від перемоги над хворобою її відділяє лише вище зазначена сума.

"За час лікування Олівії дуже багато добрих сердець відгукнулося на дитячий біль, зараз вся подальша надія на майбутнє дівчинки пов'язана з операцією. Ми зможемо стати підтримкою для маленької героїні, віримо в перемогу Олівії!"- написали в повідомленні.

повідомлення про хворобу дівчинки, скріншот: Facebook Всеукраїнська благодійна організація Мама і немовля

Нагадаємо, раніше у юного сироти відмовляють нирки, потрібна термінова операція

Як повідомляє портал "Знай.uа" маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку

Також "Знай.uа" писав, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок