Маленькій українці терміново необхідно дороге обстеження. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленька дівчинка на ім'я Іра в свої 1 рік і 7 місяців вже терпить жахливі муки. Справа в тому, що у дівчинки жахливий зут по всьому тілу.

Читайте Знай в Google News!

Дитина не розуміє, що відбувається і механічно роздирає собі шкіру до крові, від болю і ран вона постійно плаче. У зв'язку з цим батьки змушені зав'язувати дівчинці руки, щоб вона не наробила собі біди.

дівчинка Іра, фото: Facebook Мама і немовля

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У дівчинки вже взяли аналізи на деякі алергени, проте медики досі не можуть зрозуміти, що стає причиною сильного свербіння. Дівчинку направили на проходження більш обширного обстеження.

Таке обстеження коштує 6000 гривень, однак у батьків немає таких коштів і дівчинка опинилася в заручниках своєї хвороби. У зв'язку з цим в організації звернулися до всіх небайдужих людей з проханням допомогти родині зібрати кошти на обстеження дівчинки.

"Будь ласка, допоможіть зібрати на обстеження для маленької дівчинки, дитина не повинна страждати через бідність в сім'ї!"- написали в повідомленні.

повідомлення про хворобу дівчинки: Facebook Мама і немовля

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити саме цікавий

Нагадаємо, що маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Також, "Знай.uа" писав, що маленький львів'янин з раком крові наполегливо бореться за життя.