Новонародженій українці необхідна допомога в перемозі над страшною хворобою. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленька Алінка народилася з вродженою ретинопатією, яка встигла розвинутися до великих розмірів.

Читайте Знай в Google News!

Для того, щоб врятувати зір дівчинки, їй терміново необхідна операція. Вартість витратних матеріалів для даної операції становить 15 тисяч гривень.

маленька Аліна, фото: Facebook Мама і немовля

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На жаль, сім'я дівчинки не в змозі зібрати таку суму в короткі терміни своїми силами, тому в організації звернулися до всіх небайдужих людей з проханням про допомогу.

"У Алінки чудова сім'я, але, на жаль, не має матеріальної можливості оплатити все необхідне для офтальмологічної операції. Разом з вами ми вже врятували одне око, залишилося підтримати Алінку і зараз, щоб пройдена складна Підготовка до операції не пройшла дарма!"- написали в повідомленні.

повідомлення організації Мама і немовля: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у юного сироти відмовляють нирки, потрібна термінова операція

Як повідомляє портал "Знай.uа" маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку

Також "Знай.uа" писав, що маленьке янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок