Маленькій українці потрібна допомога для перемоги над страшною хворобою. Про це розповіла мама дівчинки Віталіна Козачок на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що шестирічна Лера страждає від чень агресивної форми раку — саркоми Юінга. Ця пухлина має велику ступінь злоякісності і швидко розвивається.

Читайте Знай в Google News!

У серпні сім'я проконсультувалася з професором Мора, який дав дівчинці дуже хороші шанси на одужання.

"Слова які були сказані увійшли прямо в серце. Ваша дитина буде здоровою!!! Ні метазтас ні в легенях ні в кітковому мозку, все чисто. Ми її вилікуємо!!! 85% відсотків це дуже хороший результат. Я дякую Богові, що він чує наші молитви, і дає лікарям робити свою справу" - написала мама дівчинки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Попереду у Лери операція і курс лікування, на які сім'ї необхідно і зібрати 82 тисячі євро, для мами дівчинки ця сума є непідйомною, тому вона змушена просити допомоги у небайдужих людей.

"Не проходьте повз нас, допоможіть нам. Допоможіть прошу вас від чистого серця, що Лерочка заслуговує після такої важкої дороги яку ми пройшли жити!!!!"- додала мама дівчинки.

Публікація Віталіни Козачок, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у юного сироти відмовляють нирки, потрібна термінова операція

Як повідомляє портал "Знай.uа" маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку

Також "Знай.uа" писав, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок