Волонтери допомогли врятувати життя новонародженій українці. Про це розповіли на сторінці організації "Мама і немовля"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що завдяки допомозі небайдужих українців вдалося зібрати кошти на термінову нейрохірургічну операцію і на основну дорогу операцію з шунтування для маленької Арінки, яка народилася з вагою всього 1000 грам.

Читайте Знай в Google News!

Завдяки чуйним людям вже в перші дні життя дівчинка отримала необхідну допомогу і тепер вона абсолютно здорова.

"Весь шлях до одужання в лікарні ми пройшли разом. І нам все вдалося-Аріна здорова і разом з сім'єю вже вдома! Всі ваші гостинці і дитяча коляска вже приносять користь лялечці) а нам від маленького сонечка щасливі фото і емоції від спільно пережитої перемоги!"- написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

повідомлення організації Мама і немовля: Facebook

До повідомлення додали кілька фотографій маленької Арінки, яка вже знаходиться вдома і може далі повноцінно рости і розвиватися.

Аріна, фото: Faceook Мама і немовля

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у маленької Українки відмовляє печінка, люблячі батьки готові на все

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленька лялечка потребує термінової операції, рідні молять про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що у маленької принцеси пухне око, дівчинка може осліпнути