У Польщі п'яний українець розмахував ножем посеред пляжу і лякав туристів. Про це розповіли на порталі поліції Варшави.

Повідомляється, що ввечері 31 липня поліцейські патрулювали територію пляжу "Poniatówka" поблизу національного стадіону у Варшаві. В один момент до них підійшли двоє переляканих чоловіків і повідомили про те, що на території пляжу ходить чоловік з ножем в закривавленому одязі.

Читайте Знай в Google News!

Після цього поліцейські покликали на допомогу сусідній патруль, який був неподалік. Разом вони виявили вище зазначеного підозрілого чоловіка. У цей момент він чіплявся до відпочиваючих на пляжі.

Спільними зусиллями правоохоронці затримали порушника спокою, відняли у нього ніж помістили в поліцейський автомобіль і викликали швидку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також чоловікові провели тест на вміст алкоголю в крові. В результаті алкотетсер показав значення в 1,9 проміле, що означало, що чоловік був п'яний.

Пізніше з'ясувалося, що порушником виявився 35-річний громадянин України. Після затримання його доставили у витверезник.

Про висунення українцеві звинувачень інформації не повідомлялося.

Затриманий українець, фото: Поліція Варшави

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Європа потребує Українців, не вистачає робочих рук.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в нових правилах перетину кордону знайшли "тріщину".

Також, "Знай.ua" писав, що кордон з Польщею заполонили заробітчани.