У Польщі пропала заробітчанка з Волині. Про це в соцмережі Facebook, на сторінці "Перевезення Україна-Польща,Працевлаштування в Польщі" розповіла Юлія Малко.

Повідомляється, що мешканка Волині Спасенко Оксана проживала на Włosach в хостелі Marylex у Варшаві. 27 липня, о 9:15 ранку її виселили і з тих пір розташування жінки невідоме.

Вивіска хостелу в Польщі, фото Юлія Малко: Facebook

У зв'язку з цим Юлія звернулася до усіх людей, які бачили чи знають, де знаходиться зникла жінка.

"В околиці того району розвішані фото, сьогодні погодилися прийняти заяву вже в поліції, але краще було б обійтися без допомоги поліції!!!!! Тому ще раз прошу про допомогу!! Не будьте байдужими!" - написала Юлія Малко.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також дівчина розповіла, що їй вже надходили дзвінки про те, що жінку бачили в районі Włoch, однак знайти її досі не вдалося.

"О першій годині ночі, ніби бачили біля Biedronki схожу жінку, але поїхавши туди ми її на жаль не знайшли." - додала дівчина.

Повідомлення Юлії Малко, скріншот: Facebook

У повідомленні вона вказала свій номер телефону і попросила всіх, хто бачив Спасенко Оксану повідомити про її місцезнаходження. Також вона додала фото зниклої, по яким її можна впізнати.

Спасенко Оксана, фото Юлія Малко: Facebook

Нагадаємо, що у Польщі взяли під варту колишнього голову Укравтодору Славоміра Новака і його спільників.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Україна, Польща і Литва оголосили про об'єднання.

Також, "Знай.uа" писав, що українка "допомогла" коханому нелегально потрапити до ЄС.