В Івано-Франківській області зійшов зсув в результаті сильної негоди. Про подробиці події розповідає прес-служба Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що в четвер, 9 липня, в селі Рунгуры Коломийського району Івано-Франківської області в результаті сильних дощових опадів зійшов зсув. Зсув ґрунту спричинив тріщини в будівлі літньої кухні, стайні та сараю на території приватного домоволодіння по вулиці Франка, 36, яка належить громадянину Стефак П. В., 1964 року народження.

На щастя, зсув ґрунту не призвело до людських жертв, ніхто не постраждав. Загрози обвалу прилеглих будівель також немає, оскільки місце зсуву розташоване в 50 метрах від домоволодіння.

На місце події виїжджали МІГ Коломойського МРВ, староста с. Рунгуры. Органами місцевого самоврядування вирішується питання про подальші заходи з цього приводу.

В Івано-Франківській області зійшов зсув / скріншот з відео

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Варто нагадати, що 7 липня, в горах заблукала група туристів.

Так, о 14:57 у ДСНС області надійшла інформація про те, що чотири туриста, жителі міста Харків 1999, 2000 і 1997 року народження та мешканець міста Полтава 1999 року народження, які не змогли самостійно вибратися з Карпат.

Туристи рухалися по "Червоному маршрутом" на гору Данціж Яремчанської міської ради. Однак погодні умови значно ускладнилися. Пішов сильний дощ, вони втратили ориентрир і заблукали.

Рятувальники знайшли загублених туристів. На щастя, ніхто з них не постраждав. Їм не потрібна була медична допомога.

Нагадаємо, що на Луганщині другу добу палає масштабна пожежа

Як повідомляв портал "Знай.иа", українські регіони підуть під воду

Також,"Знай.иа" писав, що велика вода вдарила по Прикарпаттю з новою силою