Через сильний потік води на Франківщині сім населених пунктів залишилися без транспортного сполучення. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що 17 червня поблизу села Красник в результаті появи пощного потоку стався зсув ґрунту на дорогу Ільці-Буркут довжиною в 35 км, яка знаходиться у віддаленому урочищі Грузи.

В результаті цього сім населених пунктів разом з відділеннями прикордонної служби виявилися відрізані від цивілізації.

У повідомленні додали, що проїзд через завалену ділянку можливий лише за допомогою транспортних засобів підвищеної прохідності.

До ремонтних робіт залучили 2 одиниці техніки та команду з 5 чоловік. В даний момент транспортне сполучення на цій ділянці дороги відновлено в повному обсязі.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"станом на 17.30 18.06.2020 р. транспортне сполучення відновлено в повному обсязі. У 18.14 на тій же ділянці дороги стався повторний зсув протяжністю 60 м. Роботи по відновленню транспортного сполучення тривають. Станом на 22.30 18.06.2020 р. транспортне сполучення відновлено в повному обсязі." - сказано в повідомленні укправления

Затоплена село, кадр з відео: YouTube Радіо Свобода

Нагадаємо, раніше синоптики змінили прогноз погоди на червень.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Тернопільщині дах школи перетворилася на решето.

Також "Знай.uа" писав, що у Вінницькій області затопило село.