На Франківщині через повінь затопила село. Про це розповіли у виданні "Галицький Кореспондент"

Повідомляється, що село Шепіт в Косівському районі повністю відрізало від цивілізації після затоплення.

Місцевий житель Іван Михайлюк розповів журналістам, що у жиетелей немає ніякого доступу до міст або інших населених пунктів.

Село Шепіт знаходиться у віддаленому присілку Грунь Косівського району. У цій області негода зруйнувала близько шести мостів і повністю затопила дорогу.

В селі розташовано більше 140 господарств. Щоб дістатися на роботу людям доводиться розчищати дорогу за допомогою лопат.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Затоплене село, фото: Галицький Кореспондент

"Ми хочемо, щоб влада привезла сюди техніку, яка б розв'язала цю проблему. Це все, що нам потрібно. До нас приїхали четверо людей, напевно якісь чиновники. Сказали нам, що не забудуть про нас, і поїхали, навіть не подивилися на проблему, яка зараз існує", - сказав Сергій Михайлюк.

Через повінь в село не можуть дістатися ні рятувальники, ні швидка допомога, ні пожежна служба.

У виданні підкреслили, що подібний інцидент вже траплявся в 2008 році. Тоді влада допомогла жителям села, але зараз на проблему ніхто не звертає уваги.

Затопленt село, фото: Галицький Кореспондент

Нагадаємо, раніше синоптики склали прогноз погоди на 18 червня.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Кличка звинуватили в річку затопленні доріг Києва.

Також Знай.uа" писав, що синоптики змінили прогноз на червень.