Сьогодні, 21 травня, в Івано-Франківську оштрафували жінку, яка займалася жебрацтвом. Про це розповіли у Муніципальної інспекції міста на сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Івано-Франківську, на перехресті Галицької — Тролейбусної, працівники Муніципальної інспекції виявили жебрака.

"Зазвичай наші публікації присвячені схем обману добрих городян для наживи. Але існує й інша проблема від осіб, які "ніколи не будуть чесно заробляти гроші". Те, що вони, за вашу пожертву, можуть вас нагородити якоюсь болячкою, вже зараз і так всім зрозуміло. І інша проблема - жебракування серед автомобілів на дорозі, що створює небезпеку для прохачів, так і для інших учасників дорожнього руху."- зазначено в повідомленні.

Затримання жебрака в Івано-Франківську, фото: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Франківськ

Жінка ходила між автомобілями на дорозі і просила гроші, нібито на операцію для сина тим самим створюючи небезпеку для себе і для учасників дорожнього руху.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Працівники Муніципальної інспекції постійно зганяють жебраків з дороги, і на жаль простими попередженнями до них "не доходить".Так, до особи, що створює небезпеку учасників дорожнього руху на перехресті Галицька - Тролейбусна було викликано Патрульну Поліцію", - розповіли в Муніципальній службі.

З-за цього працівників Муніципальної інспекції довелося скласти протокол про порушення.

Geplaatst door Муніципальна інспекція Івано-Франківськ op Donderdag 21 mei 2020

Нагадаємо, раніше у Франківську спіймали дилера, який продавав речовини неповнолітнім.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Прикарпатті дочка вигнала батьків у хлів.

Також Знай.uа" писав, що франківчанин заплатив за пляшку пива 17 000 гривень.