На Прикарпатті, в селі Уторопи волонтери виявили сімейство пенсіонерів, яких вигнала з дому єдина дочка. Про це розповіли на телеканалі СТБ.

Повідомляється, що пенсіонери живуть у хліві вже 20 років. За цей час у приміщенні, яке раніше було призначено для кроликів, 79-річна бабуся Марія і 82-річний дідусь Юрій обґрунтували собі житло.

У випуску новин програми "Вікна" показали, як бабуся з дідусем живуть у хліві. Їх виявили волонтери, коли роздавали їжу місцевому населенню. Вони розповіли, що проблеми в сім'ї почалися після того, як їх дочка вийшла заміж. Через гучні сварки, бабуся отримала потрясіння, в результаті чого втратила можливість ходити. Крім цього, чоловік доньки навіть напав на дідуся.

"Зять бив мене тому, що хотів, щоб ми пішли звідти. Він бив мене, душив повалив на підлогу і бив ногами. Після цього ми вирішили піти", - розповів дідусь Юрій.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Пенсіонерам залишається розраховувати лише на допомогу небайдужих людей, тому що вони не хочуть закінчити життя в хліві.

Між ними і дочкою навіть був судовий розгляд в результаті чого, батько зміг відсудити право повернутися в будинок, який сам і збудував. Однак, дочка успішно ігнорує вердикт суду.

Виконавча служба суду також не поспішає з виконанням цього рішення.

Нагадаємо, раніше в Івано-Франківську пенсіонера вигнали з маршрутки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", пенсіонерам Тернополя готують суюрприз.

Також "Знай.uа" писав, що літня харків'янка зірвалася з балкона.