Стало відомо про те, що в Івано-Франківську пенсіонера попросили вийти з автобуса, так як у нього не було довідки. Як працює транспорт в місті.

Таким чином, повідомляється, що тиждень тому в Івано-Франківську нарешті почав їздити громадський транспорт, однак, поки що він працює в режимі спецперевозок. Це стосується як приватного так і комунального.

В Івано-Франківську запустили громадський транспорт, фото: скріншот з відео

На комунальні послуги в той день виїхало 26 тролейбусів, а також 31 автобус. Директор місцевого комунального підприємства «Електроавтотранс» Віталій Голутяк каже, що на кожній зупинці ними були розставлені працівники. Ніякого скупчення людей не було, однак, незабаром вони очікують, що людей стане більше, і поки що, кількість транспортів це дозволяє.

Були також випадки, коли громадським транспортом намагалися скористатися люди без довідок, а також Віталій Голутяк привів у приклад пенсіонера, який хотів проїхатися, однак, у нього не було довідки і було відмовлено.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Також, на маршрути вийшли приватники – були запущені ті, які з'єднують закладу охорони здоров'я. А саме, маршрути за номерами 22, 28, 44, як поінформував начальник управління транспорту міста Андрій Гиглюк.

Наголошується, що в автобусах у середньому з самого ранку буває по 5-7 пасажирів, і люди поступово почали звикати до спецперевозкам.

Нагадаємо, Знай писав, що киян змусили стояти в чергах і чекати поодинокі маршрутки.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі вийшов на лінії громадський транспорт.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі розповіли, як можна подорожувати по Україні під час карантину.