На Прикарпатті судитимуть 33-річного чоловіка, який продавав заборонені наркотичні речовини неповнолітнім. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.

Правоохоронці розповіли, що злочинець придбав наркотичні речовини (амфетамін) в цьому році, в березні місяці. Після цього він встиг продати частину наркотиків неповнолітній особі.

Поліцейські заарештували чоловіка, а також вилучили зазначені наркотичні речовини в ході слідства.

"Встановлено, що зловмисник, попередньо придбавши наркотичний засіб (амфетамін) в особливо великих розмірах, в березні поточного року збув частина наркотиків неповнолітній особі. В ході слідства наркотичну речовину вилучено." - сказано в повідомленні прокуратури.

У Богородчанському відділенні Надвірнянської місцевої прокуратури створили обвинувальний акт до суду з приводу порушення ч. 1 ст. 307, ч. 3 ст. 309 КК України (зберігання наркотичних речовин з метою збуту). Згідно із законодавством, диллеру загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

У прокуратурі також додали, що відповідно до статті 62 Конституції України, людина не може вважатися винною у злочині, доки це не доведено судом.

Нагадаємо, раніше в Харкові заарештували поліцейського за зберігання наркотиків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", закладник наркотиків в Харкові не зміг втекти від поліції і врізався в автобус.

Також Знай.uа" писав, що бездомних під час карантину поселили в готелі, забезпечили наркотиками і спиртним.