Оригінальний соус із зеленого ароматного кропу стане чудовою універсальною добавкою для безлічі страв, виручивши господиню і надавши особливу родзинку у ваше щоденне меню.

Рецептом простого і водночас оригінального рецепта поділився телеграм-канал "Домашня консервація. Варення, заготовки".

Зелень для будь-якої страви - своєрідна родзинка, а ароматний, свіжий, смачний кріп - і поготів! Пропонуємо вам приготувати кроповий соус, який можна залишити на зиму. Так ви зможете користуватися свіжою зеленню навіть в холоди й морози.

Кріп, кадр з відео
Кріп, кадр з відео

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилася на героїню "матриці": Нова Трініті для Кіану Рівза?

Євген Клопотенко заговорив про весілля із Настею Каменських: "Чого ти такий дєрзкий?"

Погода зжалиться над українцями перед опалювальним сезоном, синоптик Діденко обрадувала прогнозом: в яких регіонах буде сухо і сонячно

У Запоріжжі діти отруїлися в їдальні садка: три групи "на горщиках", решта - під крапельницями

Показати ще
  • кріп - 1 пучок (великий);
  • часник - 1 головка;
  • лимонна цедра-пів чайної ложки;
  • лимонний сік - з 1 лимона;
  • олія оливкова - 100 грамів;
  • солі.

Приготування:

Приготувати такий соус зовсім просто - жодних зайвих зусиль! Спершу нарізаємо кріп і змішуємо з іншими продуктами. Перетворюємо все це в кашоподібну суміш. Тепер складаємо в банку.

Соус з кропу потрібно зберігати в холодильнику. Такий кроповий соус просто незамінний для супів, а також і рибних страв й різноманітних салатів.

Соус з кропу, фото: Домашня консервація / Телеграм
Соус з кропу, фото: Домашня консервація / Телеграм

Нагадаємо, підготовка полуниці до зими: на що дачникам звернути увагу, щоб отримати гарний врожай. Як обробляти полуницю восени

Як повідомляв портал "Знай.ua", грибне полювання у розпалі: скільки дарів лісу можна їсти без шкоди для здоров'я. Лікар-дієтолог розповіла, скільки можна вживати грибів дорослим та дітям

Також "Знай.ua" Костянтин Грубич підказав, чим замінити шашлик, коли літо давно закінчилося: і випивка, і закуска в одній страві. Костянтин Грубич опублікував відео-рецепт смачного м'яса в Карпатах