Українці терміново потрібна допомога в боротьбі з важким захворюванням. Про це розповіли на порталі ТСН.

У жовтні 2018 року Валенія дізналася, що у неї рак яєчників. З тих пір життя жінки перетворилося на чергування хіміотерапій і операцій. Лікування Українки триває досі.

"Я була на лікуванні, коли стався рецидив в лімфовузли. Українські лікарі зробили все що могли, але більше вони не можуть. Вирішили їхати на лікування до Туреччини, де дали надію на сприятливий прогноз на одужання! Але для цього мені потрібні були кошти, яких у мене і моєї сім'ї вже не було" - говорить Валерія.

За допомогою рідних, друзів і небайдужих людей Українка змогла зібрати половину необхідної суми і змогла почати лікування.

За час лікування Валерія пережила 3 операції, 16 курсів жимотерапії, 10 курсів імунотерапії і майже 4 місяці на препараті, який їй життєво необхідний. Один курс цього препарату коштує 2 592 доларів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Валерія сповнена сил і бажання продовжити боротьбу з хворобою. Єдине, що заважає жінці це недолік фінансів. У зв'язку з цим вона звернулася до всіх небайдужих людей за допомогою.

Валерія, фото: ТСН
Валерія, фото: ТСН
Валерія, фото: ТСН

Нагадаємо, що розсіяний склероз розділив життя молодого франківчанина на "до" і "після": "Не відчуваю тіла"

Як повідомляв портал "Знай.uа", безжальна хвороба паралізувала тіло маленького Дениски, допоможіть: мріє зробити перший крок

Також, "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на" до" і "після": батьки готові серце віддати