Важко хворій дівчинці потрібна допомога. Про це повідомили на порталі ТСН.

Гадунко Надія страждає через ДЦП спастичний парапез нижніх кінцівок, гіпоксичного ішемічного ураження ЦНС і диплегії кульшового суглоба.

"Вона погано бачить, ще оперувалися кілька разів по Ульзібату. Після курсу лікування були дуже позитивні результати на розвиток дочки. Вона почала ходить за одну ручку, дуже хочу щоб донечка пішла своїми ніжками. Лікування потрібно 3-4 рази на рік" - каже мама дівчинки.

Єдиним шансом для Надії є посилена реабілітація. Таке лікування може дати шанс дівчинці бути більш самостійною і зробить її розвиток більш повноцінним. В результаті перед Надею відкриються великі можливості і хороші можливості.

На жаль у батьків дівчинки немає можливості оплатити лікування, тому вони були змушені звернутися за допомогою до небайдужих людей.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Час йде і лікувати потрібно зараз. Для нас найменша допомога безцінна. Почуйте крик моєї душі" - додала мама Надії.

Гадунко Надія, фото: ТСН
Гадунко Надія, фото: ТСН
Гадунко Надія, фото: ТСН

Нагадаємо, що Ольга не захотіла видалити родимку, і це призвело до раку: тепер благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни засипають один одного квітами заради важко хворої дитини: "Весна врятує життя"

Також, "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на" до " і "після": батьки готові серце віддати