Маленькій українці потрібна допомога в боротьбі з онкологією. Про це розповіли на порталі ТСН.

6-річній Ганні Хорошун встановили страшний діагноз-пухлина головного мозку, яка провокує гідроцефалію.

Після обстеження медики встановили, що дівчинці необхідна операція по установці шунта, який примусово виводить зайву рідину з голови.

Після проведення операції дівчинку направили до Києва, де їй повинні провести діагностику пухлини і визначити спосіб лікування, який буде ефективним.

Батьки дівчинки працюють в медичній сфері і в їхній родині четверо дітей. Кошти для проведення лікування в Дніпрі їм допомагали зібрати небайдужі люди.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В даний момент родина повністю фінансово виснажена і для діагностики та лікування Ганни в Києві у них немає коштів. Тому вони були змушені звернеться за допомогою до небайдужих людей.

"На жаль, наша родина не має такого доходу, який міг би дозволити вилікувати нашу дочку, тому сподіваємося на вашу допомогу" - каже батько дівчинки.

Ганна Хорошун: ТСН
Ганна Хорошун: ТСН
Ганна Хорошун: ТСН

Нагадаємо, що юна Вероніка пережила 12 "хімій", але продовжує боротися з раком: "Життя - подарунок Бога"

Як повідомляв портал "Знай.uа", агресивний рак "з'їдає" око маленької Софійки: "Допоможіть, осліпне!"

Також, "Знай.uа" писав, що рак яєчників повернувся до Наталії через 9 років: "Життя варте того, щоб за неї боротися"