Маленькому хлопчикові терміново потрібна операція. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленький Микита бореться за життя з самого народження. За цей час хлопчик пережив операцію і курс лікування антибіотиками. Однак зараз йому необхідна основна операція на головному мозку, без якої дитина не зможе нормально розвиватися.

Читайте Знай в Google News!

Сама операція безкоштовна, проте Микиті необхідно встановити шунтуючу систему вартістю 30 000 гривень.

Сім'я хлопчика довгий час бореться за його життя і в даний момент фінансово виснажена. Тому батьки Микити змушені просити допомоги у небайдужих людей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Микита, фото: Facebook Мама і немовля
Микита, фото: Facebook Мама і немовля
Микита, фото: Facebook Мама і немовля

У публікації організації" Мама і немовля " звернулися до небайдужих людей з проханням допомогти зібрати гроші на порятунок хлопчика.

"Микитка витримав вже дуже багато і зараз це єдиний шанс на одужання і можливість нарешті поїхати додому. Просимо максимального перепосту та поширення, це вже шанс на те, що добрі серця об'єднаються у боротьбі за ще одне дитяче життя!"- зазначено в публікації.

Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленькому львів'янину потрібна термінова операція, мама благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу

Також, "Знай.uа" писав, що з маленького українця із запаленим мозком випливає життя