Маленькій українці терміново потрібна допомога в перемозі над страшною хворобою. Про це розповіли у виданні "Zaxid.media".

Повідомляється, що 4-місячній Марійці Сахно лікарі поставили страшний діагноз — м'язова атрофія I типу. Через це вона може не дожити навіть до двох років.

Читайте Знай в Google News!

Дівчинку можна вилікувати всього одним уколом препарату "Zolgensma". Однак вартість цієї ін'єкції становить майже 70 мільйонів гривень.

Сім'я дівчинки не має можливості зібрати дану суму самостійно, тому вони відкрили збір коштів і звернулися до небайдужих людей за допомогою.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дар'я і Марія Сахно, фото: Zaxid.media
Дар'я і Марія Сахно, фото: Zaxid.media
Дар'я та Марія Сахно, фото: Zaxid.media

За словами мами дівчинки Дарини, збір коштів йде досить швидко і Марійка з такими темпами може зовсім скоро отримати довгоочікувану ін'єкцію.

Так, Дарина Сахно розповіла, що в період з 31 жовтня по 1 листопада на їх рахунок надійшло понад 1 мільйон 200 тисяч гривень., а в період з 2 по 3 листопада — понад мільйон гривень.

Однак стан дівчинки різко погіршився і Дарина Сахно змушена знову просити допомоги в порятунку дочки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленькому львів'янину потрібна термінова операція, мама благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу

Також, "Знай.uа" писав, що з маленького українця із запаленим мозком випливає життя