Маленька дівчинка страждає від сильних судом. Про це розповіли на сторінці "Life story of Rybina Emily" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в результаті складних пологів маленька Емілія народилася з важкими травмами і не дихала перші кілька хвилин. Пізніше лікарі встановили, що через асфіксію мозок дитини був пошкоджений і постраждала нервова система.

Читайте Знай в Google News!

В результаті п'ятимісячна Емілія страждає від важкої форми епілепсії. Крім того лікарі діагностують розвиток ДЦП.

Дівчинка приймає всі препарати, які прописують українські лікарі, однак вони не роблять результату. Тому батьки Емілії знайшли клініку в Берліні, яка погодилася прийняти дівчинку. Однак медики виставили рахунок у розмірі 25 000 євро, яких у сім'ї просто немає. До того ж дівчинці знадобиться реабілітація вартістю 3000 доларів за тиждень.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У батьків Емілії немає можливості зібрати таку суму. Тому вони змушені звернеться до небайдужих людей за допомогою.

"Всі наші сімейні гроші йдуть на поточне лікування і первинну реабілітацію в місцевому реб. центрі і зібрати цю суму для того щоб почати лікування ми не в змозі, тому просимо про допомогу. Дорогі друзі якщо у вас є бажання і можливість допомогти нашій родині, на лікування та реабілітацію нашої Емількі, ми будемо вам дуже вдячні."- зазначено в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу

Як повідомляв портал "Знай.uа", Малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Також, "Знай.uа" писав, що маленького українця спалює онкологія, життя повисла на волосині