Українці Галині Шидловській потрібна допомога в боротьбі зі страшною хворобою. Про це розповіла її дочка Марина Шидловська на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що Галині Шидловській лікарі поставили страшний діагноз — рак прямої кишки. З тих пір жінка пройшла 5 блоків хіміотерапії, 4 введення препарату Avastin і операцію.

Читайте Знай в Google News!

На жаль, хіміотреапія не допомогла жінці і в даний момент лікарі не можуть зробити їй операцію з видалення основної пухлини. У зв'язку з цим жінці необхідно змінити лікування. Цим зараз займаються лікарі.

Марина зізналася, що Галина є найріднішою людиною в її житті і вона боїться її втратити. Тому дівчина звернулася до всіх небайдужих з проханням допомогти її мамі одужати.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Мені дуже соромно знову просити у вас допомоги, але змушена тому що вона потрібна моїй мамі, яку я дуже люблю і боюся втратити!!!" - написала Марина Шидловська.

Публікація Марини Шидловської: Facebook
Публікація Марини Шидловської: Facebook
Публікація Марини Шидловської: Facebook

Також допомоги для Галини просить і її подруга Анжела Рогачова, на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жінка розповіла, що працювала з Галиною в Празі на компанію Homolce і попросила небайдужих людей допомогти в порятунку життя її подруги.

Публікація Анжели Рогачової: Facebook
Публікація Анжели Рогачової: Facebook
Публікація Анжели Рогачової: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу

Як повідомляв портал "Знай.uа", Малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Також, "Знай.uа" писав, що маленького українця спалює онкологія, життя повисла на волосині