Маленькому хлопчикові терміново потрібна допомога для перемоги над хворобою. Про це розповіли на сторінці БО "Мама і немовля" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленькому Владику раптово стало погано. Батьки відвезли його в лікарню, де лікарі встановили діагноз — запалення в мозку.

Читайте Знай в Google News!

Для порятунку життя хлопчика необхідно терміново провести нейрохірургічну операцію. Вартість витратних матеріалів до операції становить 44 тисячі гривень. Батьки Влада не здатні зібрати дану суму в необхідні терміни, тому вони змушені просити допомоги у небайдужих людей для порятунку життя сина.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Владика також є брати і сестри, які чекають його вдома і сподіваються на його одужання. Діти дуже дружні і переживають один за одного.

"Для Владика операція, це єдина надія повернутися до сім'ї і бути разом з братиками і сестричками. Один він не впорається, але всі разом - ми зможемо!"- зазначено в повідомленні.

Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу

Як повідомляв портал "Знай.uа", Малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Також, "Знай.uа" писав, що маленького українця спалює онкологія, життя повисла на волосині