Руслана Марцінків знову став мером Івано-Франківська. Про це розповів лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що на виборах мера Івано-Фрапнківська кандидатуру Руслана Марцінківа підтримали 84,78% виборців. Таким чином він був переобраний на наступний термін.

Читайте Знай в Google News!

Крім цього, представники ВО "Свобода" отримали 28 мандатів (54,1%) в Івано-Франківській міській раді.

Згідно з результатами екзит-полу Центру розвитку ініціатив, чинний мер Івано-Франківська Руслан Марцінків набрав 84% голосів. На другій сходинці рейтингу розташувався Петро Шкутяк з підтримкою в 6,7% голосів. За решту кандидатів проголосували менше 5% франківчан.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У списках партій до міської ради помітну перевагу мала ВО "Свобода" - 59% голосів.

Руслан Марцінків, фото: Facebook
Руслан Марцінків, фото: Facebook
Руслан Марцінків, фото: Facebook

Примітно, що вперше мером Івано-Франківська Руслан Марцінків став у 2015 році. Відмінною рисою його роботи є доступ до подій в міській раді для звичайних жителів міста, а також спілкування з ними.

Так, Руслан Марцінків щодня проводить прямі ефіри в соцмережах, з'являється на радіо та місцевому телебаченні, де розповідає про стан справ у місті. До того ж кожен франківчанин може звернеться до мера, якщо у нього виникли будь-які проблеми.

Варто зазначити, що станом на ранок 3 листопада, згідно з даними сайту ЦВК, встановлено результати виборів 282 голів: 68 – міських, 69 – селищних і 145 – сільських.

Публікація Олега Тягнибока: Facebook
Публікація Олега Тягнибока: Facebook
Публікація Олега Тягнибока: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мер Андріїв злякав українців сумними звістками з Ужгорода

Як повідомляв портал "Знай.uа", у міськраді Харкова відреагували на чутки про смерть мера

Також, "Знай.uа" писав, що Київська ТВК опрацювала половину ділянок