У Франківську з листопада школярі зможуть перейти на дистанційне навчання. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків під час засідання виконавчого комітету.

Повідомляється, що з 2 листопада в Івано-Франківську учням 5-11 класів дозволять перейти на дистанційну форму навчання. При цьому учні 1-4 класів залишаться на денній формі.

Читайте Знай в Google News!

"Прошу департамент освіти з понеділка все таки подивитися, можливо 1-4 клас залишити на очному навчанні, а 5-11 перевести на дистанційне навчання. Тобто завтра ще довчимося, а з понеділка 5-11 класи перейдуть на дистанційне навчання" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з оперативного засідання: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з оперативного засідання: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з оперативного засідання: Facebook

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Варто зазначити, що Івано-Франківськ знову потрапив у «червону зону» карантину. У зв'язку з цим влада міста змушена внести кілька обмежень.

При цьому раніше Руслан Марцінків заявив, що у Франківську, не дивлячись на "червону зону", громадський транспорт і заклади громадського харчування продовжать працювати. Також мер говорив, що дозволить батькам самим приймати рішення, відправляти дитину на дистанційну або на денну форму навчання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що запорізькі школярі знову залишаться вдома

Як повідомляв портал "Знай.uа", 87-річна викладачка відверто розповіла, до чого довели карантин і прогрес

Також, "Знай.uа" писав, що хмельницькі школярі знову візьмуться за навчання