Руслан Марцінків пообіцяв перевести франківчан на індивідуальне опалення. Про це мер Франківська розповів під час брифінгу у міській раді.

Повідомляється, що на наступну сесію Івано-Франківської міської ради буде внесена на розгляд програма реформування системи опалення в місті.

Читайте Знай в Google News!

"На найближчій сесії міськради ми приймемо програму поетапного переходу Франківська на індивідуальне опалення. Зокрема, район стека буде пріоритетним. Наступного року будемо закладати кошти на магістральні газопроводи на заміну будинкових, йдеться про будинкові вводи, щоб стимулювати район Стека до переходу на індивідуальне опалення. Маємо це зробити, бо сьогодні найбільше проблемних адрес по теплу є тут " - сказав Руслан Марцінків.

Мер додав, що зараз у місті близько двох десятків проблемних адрес, де відсутнє опалення. Більшість з них знаходиться в центральній частині міста.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Після цього Марцінків пообіцяв, що на оперативній нараді 3 листопада будуть зроблені "кадрові висновки".

За словами Марцінківа, в даний момент перед владою міста стоять три основних завдання: завершення включення опалення по всьому місту, боротьба з коронавірусом і забезпечення лікарень додатковими ліжками, а також підготовка до зимового періоду.

З приводу останнього пункту, влада Франківська зараз розглядає можливість взяти в лізинг снігоочисну техніку для прибирання снігу по всій ОТГ.

Руслан Марцінків, фото: Facebook
Руслан Марцінків, фото: Facebook
Руслан Марцінків, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі школярі мерзнуть на уроках, батьки поставили Філатову жорсткий ультиматум

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві включили опалення, але пощастило не всім

Також, "Знай.uа" писав, що які тарифи на комуналку чекають українців у наступаючому році