Юний франківчанин сконструював столик з металобрухту. Про це розповіла директор Івано-Франківського центру освітніх інновацій Марія Починок для видання "Суспільне".

Повідомляється, що учень Івано-Франківського ВПУ №21 Михайло валін переміг у фестивалі STEM-освіти зібравши металевий столик у стилі steam-punk.

Читайте Знай в Google News!

"Ми з моїм майстром взяли простий металобрухт: старі ключі, шестерні, пружини, ланцюг, ресору. Відмили, відчистили їх, відполірували і склали столик. Було важко зварювати, адже деякі деталі дуже маленькі."- розповів Михайло валін.

Михайло валін, як відео: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

За словами Марії Починок, цей столик здобув перемогу в номінації "технології" завдяки своїй унікальності.

Загалом, у фестивалі взяли участь 32 особи. Серед них також були учасники з Праги, які брали участь у конкурсі через Інтернет.

"Найцікавішими стали роботи івано-франківських учнів. Крім кованого столика, перемогли проекти "мобільний додаток в умовах пандемії"," безконтактний Дезінфектор" і "Система управління елементами розумного будинку"" - додала Марія Починок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тернопільський школяр створює програми для людей з інвалідністю

Як повідомляв портал "Знай.uа", винахідлива Українка побудувала будинок з улюблених" ласощів " алкоголіків

Також, "Знай.uа" писав, що Вундеркінд з Дніпра вразив світ унікальним винаходом