Прикарпатка записала кавер на пісню гурту The Hardkiss. Про це розповіли на порталі "Львів 1256".

Повідомляється, що студентка "Львівської політехніки" з міста Калуш, учасниця проекту "Голос Діти " та "Голос країни — 7", учасниця музичного Ladies Trio Христина Дутчак разом із Львівським співаком Романом Мазурчаком заспівали кавер на композицію "Кобра" гурту The Hardkiss та Дмитра Монатіка.

Читайте Знай в Google News!

Пісня "Кобра" була випущена місяць тому і вже встигла дуже полюбитися слухачам. Кліп на дану композицію зібрав понад 4 мільйони переглядів.

Христина і Роман вирішили зняти короткий відео-кавер. Зйомки проходили на вулицях Львова. Загадкову атмосферу кліпу задає вечірній час зйомки. Такий формат також використовували в оригіналі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Солістка The Hardkiss Юлія Саніна раніше прокоментувала, що в пісні "Кобра" розповідається про кохання.

"Кобра - яка ж вона красива і небезпечна одночасно. Красивий і граціозний танець цієї змії я порівняла з танцем любові. І цей танець точно не на життя, а на смерть. "Кобра танцює на ножах" - вона настільки небезпечна, ти прекрасно знаєш про це, але ти не можеш відвести погляд, ти вже став жертвою. Це любов, в якій ти втрачаєш контроль над собою і стаєш таким вразливим" - сказала Юлія Саніна.

Варто відзначити, що нещодавно Христина Дутчак потрапила у фінал конкурсу "Pepsi Music Star", головним призом якого буде продюсування від The Hardkiss, запис власного альбому і кліпу. Також переможець отримає можливість виступити з групою The Hardkiss а концерті до 10-річчя колективу, який пройде в НСК "Олімпійський" в 2021 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Юлія Саніна з The Hardkiss відзначає 30-річчя, фанати зізналися в коханні

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль міцно обійняла маму Балана і пообіцяла дещо

Також, "Знай.uа" писав, що чоловік Дорофєєвої Дантес почав приносити гроші в сім'ю