Телеведуча Марічка Падалко, після подолання коронавірусу відповіла шанувальникам на дуже важливе питання. Про це вона написала на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Марічка Падалко зізналася, що їй часто надходять запитання від шанувальників щодо годинника, який вона постійно носить. Отримавши таке питання в черговий раз вона вирішила дати більше інформації про її улюблений аксесуар.

Читайте Знай в Google News!

"Це годинник SUUNTO, модель Spartan Sport Wrist HR. Підібрати те, що мені підходить вдалося з третьої спроби. Перші два довелося повертати в магазин."- написала Марічка Падалко.

Телеведуча підкреслила, що основною "фішкою" даної моделі є можливість вимірювати дистанцію на відкритій воді. Крім того, цей годинник дуже точно вимірює дистанцію при бігу і ці показники збігаються з показниками мобільних додатків.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Марічка Падалко, фото: Instagram

Крім цього Марічці Падалко подобається внещшній вигляд цього годинника. Вона зізналася, що може носити аксесуар практично з будь-яким образом, не рахуючи вечірню сукню.

Крім того, ще однією перевагою для телеведучої є ціна виробу, адже ці годинники коштують на багато дешевше, ніж їх аналоги від Garmin.

Не дивлячись на всі плюси Марічка Падалко не рекомендує звертати увагу на цей годинник тим, хто не плаває на відкритій воді або ж просто відвідує басейн. Адже для таких людей він буде просто не потрібен.

Також телеведуча попередила про те, що не слід брати схожу модель Suunto Spartan Trainer Whist HR. Причиною цього вона вказала ремінець, який суміщений з корпусом і при його поломці виникає необхідність міняти гаджет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, телеведуча Марічка Падалко віддала сина в" спартанські " умови.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що над сином Марічки Падалко знущаються вчителі.

Також портал "Знай.uа" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко.