В Івано-Франківську команда найсильніших стронгменів України встановила новий рекорд, перетягнувши за канат 9 автобусів. Відповідні кадри показав мер міста Руслан Марцінків.

Читайте Знай в Google News!

Змагання пройшли в суботу, 10 жовтня, в центрі Івано-Франківська. Команда стронгменів складалася з 9 чоловіків. Вони вишикувалися в три ряди і в якості опори використовували спеціальні дерев'яні установки.

Чоловікам належало перетягнути за канат 9 великогабаритних автобуса, загальною вагою близько 100 тонн. Команді стронгменів вдалося встановити національний рекорд, простягнувши автобуси на відстань 7 метрів і 9 сантиметрів. За подіями спостерігали сотні городян, включаючи і самого мера Франківська.

По закінченню конкурсу спортсменів нагородили сертифікатом про встановлення національного рекорду України.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Встановлення спортивного рекорду України «Богатирі проти 100 тонн»💪🏻

Geplaatst door Руслан Марцінків op Zaterdag 10 oktober 2020

У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ВСТАНОВИЛИ НОВИЙ РЕКОРД!

У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ВСТАНОВИЛИ НОВИЙ РЕКОРД! #рекорд_ІФ #спорт_ІФ 9 найсильніших спортсменів України сьогодні зібрав у Івано-Франківську Володимир Пиндус - шестиразова найсильніша людина Прикарпаття. Стронгмени встановили новий РЕКОРД, потягнувши за канати одночасно 9 автобусів!😱 Кажуть, з усіх способів тягнути автомобілі цей спосіб – найважчий фізично, до того ж, дуже важко було спрогнозувати як автобуси себе поведуть. Але змогли! Протягнули на 7 метрів і 9 сантиметрів! Хочеться побажати всім нам у річницю створення нашої громади, щоб вона була такою ж сильною та могутньою, як наші богатирі!💪 Дякую за рекорд! 🥳

Geplaatst door Руслан Марцінків op Zaterdag 10 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві дівчина встановила рекорд, який вже занесли до Національного Реєстру Рекордів України.

Як повідомляв портал Знай.иа, у місті Мукачево Закарпатської області за вересень місяць народилася рекордна кількість дітей за останні 7 років.

Також Знай.иа писав, що Subaru встановила новий рекорд книга Гіннесса.