В Івано-Франківську встановили справжній рекорд України, там побудували найвищу вежу з тістечок.

Про це повідомляє інформаційний портал galka.if.uа.

Так, суботу, першого серпня, в Івано-Франківську святкували п'яту річницю закладу “Profiterole”. Саме до цього свята там побудували рекордну вежу з тістечок.

Фото: galka


Зазначимо, що цьогоріч організатори вирішили порадувати гостей закладу солодким гігантських розмірів, тому й виникла ідея збудувати рекордну в Україні вежу із тістечок. Над приготуванням цієї вежі трудилися восьмеро пекарів кав’ярні.

Фото: galka


Вежа у висоту сягає двох метрів 30 сантиметрів та складається із близько тисячі тістечок. Декорували вежу карамельними нитками й прикрасили квітами.

“Вежу робили під керівництвом шеф кондитера Христини Іванишин. Це вперше в Україні такий рекорд. У нас родинний бізнес, адже Христина відповідає за солодке наповнення закладу, Стас за кавове наповнення, а ми з чоловіком, скажімо так, фундатори цього закладу”, – каже співзасновниця закладу Оксана Іванишин.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Фото: galka


Також співзасновниця закладу розповіла, що цьогорічний рекорд надихнув їх, тому наступного року планують зробити шестиметровий десерт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 16-річний спортсмен, який втратив на війні ноги і руку, зробив унікальний заплив в Києві.

Як повідомляв портал "Знай.ua", десятки школярів з Дніпра ощасливили батьків на ЗНО.

Також, "Знай.ua" писав, що модель з рекордно великим бюстом Міла Кузнєцова обтягнула принади крихітним бікіні.