Дівчинка підліток з Трускавця страждає від онкологічного захворювання. Про це розповіли на порталі Трускавецької міської ради.

Повідомляється, що 13-річній мешканці Трускавця Софії Гриник лікарі поставили страшний діагноз - остеосаркома. Це злоякісне новоутворення довгих кісток нижньої кінцівки.

Читайте Знай в Google News!

Пухлина знаходиться в лівій нозі, швидко прогресує і вже зачепила кістку дівчинки. Софії належить пройти курси важкої хіміотерапії, кілька операцій і видалення пошкодженої кістки.

Дівчинці встановлюють центральний катетор, за допомогою якого буде відбуватися вливання хіміотерапії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Софію готові прийняти в одній з клінік Ізраїлю, проте завдаток за лікування становить 50 тисяч доларів. У сім'ї Гриник немає таких коштів, тому вони змушені звернутися за допомогою до небайдужих людей.

"У нас є ви. Ми потребуємо вас. Просимо підтримати Софійку і молимо про молитви. З Богом все подолаємо" - просить про допомогу мама дівчинки Світлана.

Софія Гриник, фото: Трускавецька міська рада

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у маленького янголятка пухне голова, батьки благають про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленьку українку атакував нещадний рак, прийомна мама благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що агресивний рак з'їдає 19-річну українку, дуже слабка