Шестирічному хлопчикові з Верховнищини потрібна допомога у боротьбі з онкологічними захворюванням. Про це розповіла ntka.pali на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Повідомляється, що маленькому хлопчикові Івану Мокану з Перехресного лікарі поставили страшний діагноз — мієлобластний лейкоз м5а (рак крові).

Читайте Знай в Google News!

Стан хлопчика важкий. Кожен день він знаходиться під крапельницею, яка доставляє йому харчування. У Івана пропав апетит, він втомився, його нудить і він дуже переляканий оскільки не розуміє, що його чекає далі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Хлопчикові терміново потрібно лікування і трансплантація кісткового мозку. Його погодилися прийняти онкоклініці в Мінську, проте виставили цінник за лікування понад 100 тисяч доларів.

У сім'ї хлопчика таких грошей немає і зібрати таку суму для них практично неможливо. У зв'язку з цим батьки Івана змушені звернеться за допомогою до небайдужих людей, адже вони дуже хочуть врятувати життя сина.

Публікація ntka.pali: Instagram

Публікація ntka.pali: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.uа", кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться