Маленька дівчинка страждає від онкологічного захворювання. Про це розповіли у виданні "ВВС-Україна".

Повідомляється, що Маленька Соня потрапила в клініку "Охматдит" з онкологічним захворюванням в жовтні 2019 року.

Читайте Знай в Google News!

У лікарні вона перебуває вже 8 місяців. За цей час вона пережила три блоки хіміотерапії попереду у дівчинки ще 5 місяців лікування. Не дивлячись на страшний діагноз лікарі дають хороші прогнози.

Через ослаблений імунітет дівчинці заборонено спілкуватися з іншими дітьми, виходити на вулицю і відвідувати людні місця. Це доставляє дитині жахливий дискомфорт, адже Соня хоче пограти з іншими дітьми.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Соня дивиться на вулицю, і їй хочеться гуляти на дитячих майданчиках, хочеться до дітей, - каже мама дівчинки. - Коли дозволяють виходити, ми скрізь ходимо в масці, але пограти з дітьми все одно виходить тільки тут, у відділенні. Тому що тут всі однакові, тут всі один про одного всі знають" - розповіла мама дівчинки.

Недолік соціалізації дівчинка компенсує за допомогою роликів в Інтернеті. Вона дивиться, як грають інші діти і бере з них приклад. Соня готує їжу з пластиліну для своїх ляльок і мріє знову побачити своїх нових подруг з лікарні — дівчаток 6 і 12 років.

Соня з мамою, фото: ВВС-Україна

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.uа", кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться