Помер маленький хлопчик, якому пересадили печінку. Про це розповіли на сторінці "Допомога Максиму Грицишину" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленьким Максим Грицишин не зміг перемогти захворювання. Батьки хлопчика подякували всім, хто допоміг зібрати кошти на лікування хлопчика і повідомили трагічну новину.

Читайте Знай в Google News!

"Друзі, не стало Максимки ... незважаючи на те, що він був геть малюком він по-справжньому боровся за життя! Батьки дякують кожному за допомогу і підтримку і доброту протягом цього року. Нехай хлопчик спочиває з миром." - зазначено в повідомленні.

повідомлення про загибель хлопчика: Facebook допомога Максиму Грицишину

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто зазначити, що у хлопчика з народження було зафіксовано безліч захворювань: міліарна атрезія, цироз печінки, синдром портальної гіпертензії в стадії декомпенсації, варикозне розширення вен стравоходу III ступеня, гіперспленізм II ступеня, хронічна печінкова недостатність, хронічна енцифалопатія.

У січні 2020 року сім'я Максима звернулася за допомогою до небайдужих людей з метою зібрати кошти на трансплантацію печінки і їм це вдалося.

2 липня хлопчикові провели трансплантацію печінки в клініці "Оберіг". Після операції печінка хлопчика почала працювати, проте його організм був дуже ослаблений, тому він перебував під наглядом лікарів.

Максим Грицишин, фото: Facebook допомога Максиму Грицишину

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.uа", кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться