Дівчинці-сироті потрібна допомога в подоланні страшної хвороби. Про це розповіли на сторінці "Служба дітей ІФ" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 15-річна Олександра має статус дитини-сироти і перебуває на лікуванні в Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні. Дівчинка страждає від спадкової хвороби, яка характеризується виникненням пухлин — нейрофібриматроз I типу.

Читайте Знай в Google News!

У разі Олександри хвороба вразила обидві півкулі головного мозку і мозочок.

Дівчинка довгий час лікується від цього захворювання і вже є позитивні результати — зростання нейрофібром в головному мозку призупинився. Після нормалізації показників у крові, дівчинці продовжили курс хіміотерапії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Олександра, фото: Facebook Служба дітей ІФ

Всього Олександра повинна пройти 10 курсів хіміотерапії з перервою між ними в 2 — 3 місяці. Загальна вартість лікування дівчинки становить 495 000 гривень.

У прийомної мами Олександри таких грошей немає, проте вона дуже любить дівчинку і хоче врятувати їй життя, тому була змушена звернутися до небайдужих людей за допомогою.

Публікація служби дітей ІФ: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.uа", кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться