На Прикарпатті жінка пішла з дітьми з дому та через домашнє насильство. Про це розповіли на сторінці "Служба дітей ІФ" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що жінка забрала чотирьох дітей з дому і звернулася за допомогою в службу з прав дітей. Причиною такого вчинку стало домашнє насильство з боку чоловіка, яке жінка терпіла довгий час.

Читайте Знай в Google News!

Сім'я жінки жила за межами Івано-Франківська. За словами жінки, чоловік регулярно здійснював над нею фізичне насильство, тому їй нічого не залишалося, як звернеться за допомогою. Вона каже, що більше не в силах терпіти знущання з боку чоловіка.

діти жінки, фото: Facebook Служба дітей ІФ

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Співробітники служби вжили відповідних заходів і допомогли жінці з дітьми облаштуватися в кризовій кімнаті для постраждалих від домашнього насильства.

Жінці надаватимуть соціально-правову допомогу з боку соціальних служб.

повідомлення служби з прав дітей Івано-Франківська: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що учитель вдарила дитину по голові і залишилася безкарною

Як повідомляв портал "Знай.uа", Єфросиніна і Кравець прихистять українок у кризовій квартирі

Також, "Знай.uа" писав, що жінка намагалася накласти на себе руки, бо не витримувала домашнього насильства з боку чоловіка.