Жінка позбулася рук через ревнивого чоловіка. Про це розповіли в зарубіжних ЗМІ.

Повідомляється, що в Росії 26-річну Маргариту Грачову побив чоловік. Після цього вона подала на нього заяву, проте з поліції подзвонили лише через 20 днів.

Читайте Знай в Google News!

Відповідно до закону, який прийняли в РФ в 2017 році, при першому випадку домашнього насильства винуватцю загрожує лише адміністративний штраф від 5 до 40 тисяч рублів без застосування кримінального покарання. Тому проти чоловіка Маргарити не було вжито жодних заходів.

Рівно через місяць він вивіз дівчину в ліс, де катував півтори години і відрубав їй кисті рук. Після цього чоловік відвіз Маргариту в лікарню. Медики дивом змогли врятувати ліву кисть, допомогло те, що на вулиці була ідеальна температура — нуль градусів. Однак праву кисть врятувати не вдалося і дівчині встановили протез.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Я відразу зрозуміла, що сенсу сидіти і плакати немає, від цього руки не виростуть. Треба шукати нові шляхи, жити і рухатися далі " - розповіла Маргарита.

Маргарита Грачова, кадр з відео: Facebook

Чоловікові Маргарити призначили покарання у вигляді позбавлення волі на термін 14 років, однак для цього дівчині довелося дати розголос цієї ситуації в ЗМІ і на телебаченні.

"Це навіть говорять люди юридично освічені, що якби не резонанс, то цього терміну не було б, і він би через 3-5 років вийшов. Це страшно! І страшно, що на питання "що робити?" Я не кажу "треба йти в поліцію, і там вам допоможуть". Тому що там, швидше за все, вам не допоможуть. Принаймні в даний період часу. Можливо в майбутньому, коли приймуть закон і буде система, то так" - зізналася Маргарита.

Зараз дівчина намагається жити звичайним життям і виховує дітей. Вона також написала книгу під назвою "Щаслива без рук", де поділилася сумом і радощами нового життя і дала відповіді на питання, що цікавлять багатьох.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що учитель вдарила дитину по голові і залишилася безкарною

Як повідомляв портал "Знай.uа", Єфросиніна і Кравець прихистять українок у кризовій квартирі

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові псих напав на молоду одеситку і отримав тортом в обличчя