У Карпатах встановили гойдалку на горі. Про це розповів користувач Попович Василь Попович у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що на Прикарпатті на горі Грофа була встановлена гойдалка з дерева, яка відмінно доповнила красиві види.

Читайте Знай в Google News!

У повідомленні зазначено, що ідея встановити гойдалку виникла у жителя Перегінська Романа Кравчука. Чоловік зробила її самостійно з підручних матеріалів.

"Сильно погойдатися на ній не вийде, але відпочити і насолодитися атмосферою можна буде на всі 100%. Тепер це ще й відмінне місце для фото, адже з гори Грофа відкривається неповторний краєвид " - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

публікація про гойдалку на горі Грофа, Facebook Василь Попович

До публікації додали фотографії на яких можна побачити гойдалку розташовану на краю гори. Примітно, що вона зроблена повністю з уламків дерев і відмінно вписується в гірський пейзаж.

Гойдалка на горі Грофа, фото News Рожнятівщина: Facebook Василь Попович

Гойдалка на горі Грофа, фото News Рожнятівщина: Facebook Василь Попович

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що православна церква планує побудувати монастир на вершині гори в Сколівських Бескидах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", президент Угорщини присоромив Зеленського через сміттєві річки Закарпаття, приберіть свої пляшки

Також, "Знай.uа" писав, що відомий український мандрівник Дмитро Комаров повідомив про аварію, яка сталася на старому мосту через річку Чорний Черемош, що з'єднує Верховину і кілька сіл Івано-Франківської області