Стало відомо про те, що в Івано-Франківській області поліція відкрила кримінальну справу через загрозу вбивства туристам.

Таким чином, повідомляється, що слідчі Яремчанського відділення поліції ГУНП відкрили кримінальну справу за фактом загрози вбивства туристам, серед яких були діти та ветерани АТО.

Співробітники правоохоронних органів встановили особу зловмисника, та вилучили у нього зброю.

Він був у стані алкогольного сп'яніння, і погрожував туристам розправою.

У четвер, 27 серпня , приблизно о 17:00, між відпочивальниками та орендарем форельного господарства стався конфлікт.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Група туристів вирішила сходити на озеро, і на зворотному шляху зупинилися в форельному господарстві для того, щоб пообідати.

Після цього, приїхав чоловік, який вимагав, щоб всі негайно покинули це місце вів він себе досить агресивно, і мав всі ознаки алкогольного сп'яніння, а в руках у нього була зброя.

Як потім з'ясували співробітники правоохоронних органів, чоловікові 51 рік. Раніше приводів в поліцію не було.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 129 Кримінального кодексу України «Погроза вбивством», санкція якої передбачає відповідальність у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше У місті Зеленського орудує озброєний до зубів псих: "я вас бл * * * всіх тут повбиваю"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом схопили банду, яка розстріляла автобус з людьми - 14 бритоголових " тітушок"

Також «Знай.иа " писав, що "Кров розстріляних під Харковом на ваших руках", - ОПЗЖ вимагає у Зеленського заборонити "Нацкорпус" і " Азов"