На Прикарпатті рятувальники допомогли туристу, якому стало зле в горах. Про це розповіли на сторінці ДСНС Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 28 серпня, о 14:15 до пожежної частини Аварійно-рятувального загону ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про те, що туристу в горах стало погано.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік 1990 року народження, у складі групи з 3-х чоловік, довгий час відпочивав у горах в районі озера Несамовите Яремчанської міської ради. В один момент його самопочуття різко погіршилося і йому знадобилася допомога.

О 14:20 на місце події вирушила команда рятувальників з пошуково-рятувального відділення Ворохта у складі 4-х чоловік.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

О 15:30 рятувальники прибули на місце події та виявили чоловіка. О 18: 50 вони супроводили потерпілого до бази відпочинку "Заросляк".

повідомлення ДСНС Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що побачити Чорнобиль очима туристів можна буде не виходячи з дому вже зовсім скоро. повідомляється, що в жовтні запрацює перший у світі мобільний додаток, який дозволить відвідати зону відчуження в онлайн-форматі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині побував відомий телеведучий програми "Орел і решка" Євген Синельников. Він показав усім українцям, куди можна піти і поїхати, якщо приїхати в цей прекрасний регіон України.

Також, "Знай.uа" писав, що у Кирилівці, що в Запорізькій області, відпочивальники побили шибки у вагончику, де сидів касир.