В Івано-Франківській області учора, 22 серпня, під час сходження на гору Говерлу група туристів виявила на маршруті восьмирічну дитину, яку ніхто не супроводжував. Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної держадміністрації, посилаючись на інформацію, надану рятувальниками ДСНС.

Як зазначається, повідомлення про знайдену дівчинку надійшло до ДСНС регіону близько 11.30. Туристи розповіли, що зустріли на своєму шляху, на зеленому маршруті, дитину без батьків. За словами дівчинки, вона піднімалася на гору із мамою і батьком, проте відстала від них і заблукала.

На місце події відправили двох рятувальників із патрульно-рятувального відділку ПРВ Ворохта, урочища Заросляк.

Однак через 15 хвилин після отримання повідомлення до рятувальників перетелефонували ті ж туристи, які повідомили, що за цей час за дитиною повернувся її батько.

Дитину повернули батькам, із нею все гаразд. Допомога рятувальників не знадобилася.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що екстремал пробіг по вершинах Карпат і захопив всю Україну

Як повідомляв портал "Знай.uа", пенсіонерка з Ужгорода зробила немислиме на Говерлі і вразила визнанням

Також, "Знай.uа" писав, що церковники і забудовники зазіхнули на святі Карпати, українці терміново шукають Зеленського

Також портал «Знай.uа» писав, що під Львовом оселилися ведмеді, визволені із "зоопарку смерті" - просять риби і меду. Врятовані тварини почуваються в горах, як вдома.